Híreink

/
Híreink
img_1

Bővülő harmadik országbeli munkavállalói kör jelenthet megoldást a munkaerőhiányra- Kővári Attila, a Pannon-Work Csoport tatabányai kirendeltségének vezetője a HR Portal oldalán

Az elmúlt évek pozitív foglalkoztatási tapasztalatai által az ipari szektorban működő vállalatok egyre nyitottabbá válnak a külföldi munkaerő alkalmazására. A jelenlegi gazdasági nehézségek ellenére is, a cégek folyamatosan, nagy létszámban tervezik harmadik országbeliek foglalkoztatását.

Részletek
img_1

MagyarBrands díjat nyertünk!

Immár hatodik alkalommal nyerhettük meg a MagyarBrands díját kiváló üzleti márka kategóriában. Több mint 30 éve a piacon levő magyar tulajdonú cégként fontos számunkra, hogy olyan értékeket tudjunk képviselni, amelyekkel munkavállaóink érdekeit szolgálhatjuk. Ezen évek alatt több tízezer magyar munkavállalónak adtunk sikeresen állást. A díjat Baksy Marianna vehette át október 18-án a budapesti irodában, Kövesdy Gábortól a Superbrands márka menedzserétől.

Részletek
img_1

Hogyan tudod bevonzani a szellemi munkavállalókat a fizetésen túl?- Magyari Flóra, a Pannon-Work Csoport Középmagyarországi régió szellemi közvetítésekért felelős csapatának vezetője a HRPWR oldalán

Nem kérdés, hogy a munkaerőpiac jelenleg rendkívül feszült és kiszámíthatatlan. Minden nehézség ellenére továbbra is nagy létszámban keresik a vállalatok a szellemi munkavállalókat. A fehérgalléros munkakörben dolgozók számára alapelvárássá vált az otthoni munkavégzés és rugalmasság, bár néhány cég ragaszkodik a pár napos személyes jelenléthez.

Részletek