Híreink

/
Híreink
img_1

Harmadik országbeli munkavállalók a cégek növekedésének titkos fegyverei- Farkas Tünde közvetítési üzletágvezető az Origo oldalán

A hazai munkaerőpiacon jelenleg majdnem teljes a foglalkoztatottság, ezért egyre nagyobb szükség van a harmadik országbeli munkavállalókra. Már nem elég a szomszédos országokból beáramló munkaerő, ezért a Kormány döntése alapján új utak nyíltak a távol-keleti országok felé, amelyek számos lehetőséget és megoldást kínálnak a cégeknek. A Pannon-Work cégcsoport tapasztalatai alapján a magyar vállalatok is egyre nagyobb létszámban keresik a külföldi munkavállalókat.

Részletek
img_1

RecruiTech Blue Hibrid Konferencia - Farkas Tünde részvételével az Indiai munkavállalókhoz adtunk gyakorlati útmutatót

A RecruiTech Blue Kékgalléros hibrid konferenciáján 2022.szeptember 28-án kerekasztal beszélgetés keretében a Pannon Work részéről Farkas Tünde közvetítési üzletágvezető, Muczán Krisztina, az Apollo Tyres Head of Human Resources and Corporate Support munkatársa, Ranjeet Singh Dhillon üzletember és Dr.Varga Zoltán a Magyar Suzuki Zrt Head of HR & Legal Departments CEE kollégája az indiai munkavállalókhoz adtak gyakorlati útmutatót a résztvevőknek.

Részletek