Rólunk

/
Rólunk

Szolgáltatásaink

Atipikus munkaerő-megoldások minden helyzetben Munkaerő, -kölcsönzés és közvetítés, szövetkezeti foglalkoztatás, rehabilitációs foglalkoztatás, bérszámfejtés. Akár csökkenteni szeretnék az új alkalmazottak felvételével járó költségeket, akár bővíteni szeretnék személyzetük egy részét – saját állományban vagy azon kívül.

Munkáink

Munkalehetőségek minden generációnak Országszerte kínálunk mind fizikai, mind szellemi munkalehetőségeket teljes és részmunkaidős foglalkoztatásban is. Garantált jogbiztonság és korrekt ügyintézés.

Megoldásaink

Üzleti megoldásaink A rugalmas alkalmazási megoldások megkönnyítik a cégek gazdasági és iparágon belüli változásokhoz való alkalmazkodását. A Pannon-Work kollégái ismerik az iparban végbemenő változások hatását a munkaerőpiacra.Ez alapján olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek idomulnak az Önök változó munkaerőigényeihez.
Irodakereső és elérhetőségek

Irodáink az aktuális járványügyi ajánlások alapján működnek és tartanak nyitva.

Kollégáink a járványidőszak alatt is rendelkezésre állnak az alábbi elérhetőségeinken, forduljanak hozzánk bizalommal munkanapokon.

Irodáink címének, telefonszámának, e-mail címének megtekintéséhez kérjük, kattintson a térképen található narancssárga ikonokra!