Híreink

/
Híreink
img_1

Kihívások és megoldások a piacon- Farkas Tünde, a Pannon-Work csoport közvetítési üzletágvezetője a Behaviour oldalán

Napjainkban a korábbinál kevesebb meghirdetett pozíció érhető el a munkaerőpiacon, ugyanakkor a munkaerőhiány még mindig problémát jelent. A jelöltek óvatosabbak, és gyakrabban lépnek vissza a kiválasztás folyamata során, miközben a munkáltatóknak is egyre több kihívással kell megküzdeniük. Farkas Tünde, a Pannon-Work csoport közvetítési üzletágvezetője szerint a szellemi munkavállalók megtalálásában idő- és költséghatékony megoldást jelenthet egy külső szolgáltató igénybevétele.

Részletek
img_1

Ünnepi nyitvatartás irodáinkban

Kedves Munkavállalóink!

Az ünnepek alatt irodáinkban a személyes ügyfélfogadás 2023. december 25. és 2024. január 1. között szünetel. A két ünnep között zavartalanul működünk és telefonon, illetve online is rendelkezésre állunk.

 

2024. január 2-től hétköznapokon munkaidőben várunk minden kedves érdeklődőt irodáinkban!

Részletek
img_1

Jusson versenyelőnyhöz a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásával- Gécsek Marcell, a Pannon-Work rehabilitációs üzletágának vezetője a HR NEXT magazin oldalán

A rehabilitációs hozzájárulás 15 százalékos emelkedése nemcsak a megváltozott munkaképességű munkavállalók (MMK) foglalkoztatását ösztönzi tovább 2024-ben, hanem a vállalatok számára jelentős megtakarítást és versenyelőnyt is eredményezhet. Gécsek Marcell, a Pannon-Work cégcsoport rehabilitációs üzletágának vezetője szerint az MMK munkavállalók teljesítménye kiemelkedő mértékű és megfelelő integrációval megoldást jelenthetnek a munkaerőhiány okozta problémák leküzdésére.

Részletek
img_1

Emberi erőforrás tervezés 2024-re, avagy "hass, alkoss, gyarapíts"- Laczi Péter, a Pannon-Work Zrt operatív igazgatója a HR Portal oldalán

Minden, az adott évre vonatkozó emberi erőforrás-tervezés célja, hogy pozitív hatással legyen a vállalatok gazdasági eredményére és a munkavállalók lojalitására. E célok érdekében szükséges megalkotni a 2024-es évre is egy "gyarapítást támogató" HR tervet, amihez Laczi Péter, a Pannon-Work cégcsoport operatív igazgatója készített egy hasznos összefoglalót, amiből kiderül számunkra, hogy a tervezés során milyen szempontokat szükséges figyelembe vennünk.

 

 

Részletek

Külföldi munkavállalók tökéletes beillesztése: a Pannon-Work Fit-In programját Baksy Marianna marketing és PR vezető mutatja be

A külföldi munkavállalók megjelenése jó ideje lázban tartja a hazai médiát és társadalmat, beillesztésük mára kulcsfontosságú feladattá vált. A Pannon-Work minősített munkaerő-kölcsönzőként a toborzás mellett ebben is segítséget tudunk nyújtani partnereinknek. 2017 óta foglalkozunk külföldi munkavállalók behozatalával, ebből a tapasztalatból hoztuk létre Fit-In elnevezésű programunkat, aminek célja a külföldi munkavállalók tökéletes beillesztése a szervezetekbe. Segítségével minden szereplő, aki részt vesz ebben a folyamatban teljesen tájékozott lehet, ami a sikeres együttműködés kulcsa.

A programról bővebben Baksy Marianna, a Pannon-Work Marketing és PR vezetője beszél az alábbi videóban. 

Részletek