Híreink

/
Híreink
img_1

Digitális HR megoldásokról tartottunk workshopot a VII. Humánerőforrás Konferencián

Digitális HR megoldásokról tartottunk workshopot számos országos és helyi ismertségű HR szakember, cégvezető mellett a régió legrangosabb humánerőforrás szakmai konferenciáján. Az eseménynek már hagyománya van Pécsen. Ez volt a hetedik ilyen jellegű rendezvény, mely a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humán Klubjának szervezésében került megrendezésre a „Vezetés és stratégia a VUCA világban” címmel. 

Részletek

Ennyiért gályázhatnak idén a diákmunkások: csúcsfizetés várja őket az élelmiszerláncoknál

A nyár közeledtével egyre több tanuló érdeklődik nyári munka iránt, melynek kedvez, hogy a kormány 2022. januártól eltörölte a személyi jövedelemadó (SZJA) fizetési kötelezettséget, így a diákok megkereshető órabére több száz forinttal lehet több, mint az előző években. Kíváncsiak voltunk arra, hogy a kedvezmény milyen hatással van a diákok motivációjára és foglalkoztatására, ezért felkerestünk több, országos hálózattal rendelkező iskolaszövetkezetet, hogy osszák meg velünk tapasztalataikat.

A Pannon-Work részéről Beleznay Kitti kirendeltségvezető-helyettestől megtudtuk, hogy az idei év elejéhez képest mintegy 35%-kal nőtt a budapesti taglétszám március végéig, de vidéken is emelkedést tapasztalnak.

Kattintson ide és olvassa el a teljes cikket a HelloVidék oldalán!

Részletek

Soproni irodánk a Sopron Tv adásában szerepelt

A soproni kirendeltségünk a Sopron TV adásában szerepelt. A nyári igen népszerű diákmunkáról esett szó, melynek feltételeiről Fekete Edina Katalin adott interjút a TV-nek, valamint ismertette a legnépszerűbb diákmunka pozíciókat.

Részletek
img_1

SZJA mentesség növeli a diákmunka jelentőségét

A nyári hónapok közeledtével egyre több diák vállal munkát iskolaszövetkezeten keresztül. Azzal, hogy 2022. január 1. óta a 25 év alattiak SZJA fizetési kedvezményben részesülhetnek, még motiválóbb lett számukra a nyári munkavállalás. De vajon miért éri meg a cégeknek diákokkal kiegészíteni a munkaerőállományt és hogyan lehet költséghatékony megoldás a foglalkoztatásuk? A kérdésekre Elekes Péter, a Pannon-Work Csoport Szövetkezeti Üzletágvezetője válaszol.

Kattintson ide, olvassa el a teljess cikket a HR Portál oldalán!

Részletek

Kölcsönzés határon innen és túli tapasztalatokat osztottunk meg a Matchmaking Toborzási Konferencián

A Pannon-Work részéről Sarkadyné Pápai Beatrix kirendeltségvezető kollégánk a "Kölcsönzés határon innen és túl" címmel adott elő 2022.május 12-én a Matchmaking Toborzási Konferencián, ahol a harmadik országbeliekkel kapcsolatos munkaerő-kölcsönzési tapasztalatokról beszélt. A rendezvényen gyakorlati megoldásokat osztott meg a harmadik országbeli munkavállalók toborzásáról határon innen és túlról

Részletek