Híreink

/
Híreink
img_1

A BBJ- Budapest Business Journal a 2023 áprilisában ismét összeállította a hazai munkaerő-kölcsönző cégek listáját, amelyen a Pannon-Work Zrt a dobogó 3. helyére lépett elő, míg közvetítési üzletágunk 32. helyen végzett.

A BBJ- Budapest Business Journal a 2023 áprilisában ismét összeállította a hazai munkaerő-kölcsönző cégek listáját, amelyen a Pannon-Work Zrt a dobogó 3. helyére lépett elő, míg közvetítési üzletágunk 32. helyen végzett.

Laczi Péter, a Pannon-Work operatív igazgatója szerint a siker titka, több, mint 30 éves tapasztalatunk, valamint lojális, mindig tettre kész szakértői csapatunk. Országosan 16 kirendeltségen több ezer munkavállalónak biztosítunk munkát, mely hat éve kibővült az EU-n kívüli munkavállalók kölcsönzésével. Töretlen lendülettel haladunk előre, célunk, hogy velünk mindenki nyerjen - munkavállaló és munkáltató egyaránt.

Részletek
img_1

A külföldi munkaerő mentheti meg a magyarok munkahelyeit- Laczi Péter, a Pannon-Work Zrt operatív igazgatója a Világgazdaság oldalán

Az egyre változó gazdasági környezetben a vállalatok a költséghatékony és rugalmas foglalkoztatási lehetőségeket keresik, amelyre megoldást jelenthet a munkaerő-kölcsönzés. A hazai piacon már nincs elegendő munkaerő, emiatt fokozódó igény mutatkozik az európai unión kívülről érkező munkavállalókra is. Vajon milyen kilátások előtt áll a munkaerőpiac, és mennyi előnnyel jár a munkaerő-kölcsönzés a cégek számára?

Részletek
img_1

Már nem elég hirdetni, el is kell tudni adni a pozíciót-Kovács Adrienn, a Pannon-Work regionális toborzási vezetője a Behaviour magazin oldalán

Folyamatosan nő a munkaerőigény, ám a magyar munkavállalók egyre inkább megválogatják, hol és milyen körülmények között kívánnak dolgozni. Ma már nem elég csak feladni egy álláshirdetést, el is kell tudni adni a jelölteknek a pozíciót. A Pannon-Work cégcsoport szerint a cégek egy részének továbbra is nagy létszámban van szükségük munkaerőre, melyre a rugalmas foglalkoztatási formák közül a munkaerő-kölcsönzés az egyik megoldás.

Részletek
img_1

Helyzetjelentés a külföldiek foglalkoztatásáról- Farkas Tünde, a Pannon-Work nemzetközi toborzási és közvetítési üzletágvezetője a Behaviour oldalán

Már egy év telt el azóta, hogy az orosz-ukrán háború kirobbant, és a magyar kormány állami támogatással segítette az Ukrajnából Magyarországra menekült embereket. Tavaly ilyenkor a téma kapcsán azt vizsgáltuk, hogyan lehetne az integrációs folyamatokat megkönnyíteni, most pedig egy év távlatából arra voltunk kíváncsiak, hogy történt-e változás az állami kedvezményeket tekintve, illetve általánosságban milyen tendencia figyelhető meg a harmadik országbeli munkavállalók foglalkoztatásával kapcsolatban.

Részletek
img_1

Tényleg elveszik-e a magyarok munkáját a külföldiek? - Farkas Tünde, a Pannon-Work csoport nemzetközi toborzási és közvetítési üzletágvezetője a HR Portal oldalán

A hazai munkaerőhiány leküzdése miatt egyre távolabbi országokból érkeznek munkavállalók hazánkba. Felvetődik a kérdés, vajon a külföldiek tényleg elveszik-e a magyarok munkáját? Milyen előnyöket és lehetőségeket biztosít a külföldi munkaerő foglalkoztatása hazánkban?

Részletek
img_1

Gyorsan, nagy létszámban, alacsony bérigénnyel új munkavállalók? A válasz: kirgizisztáni munkaerő-Sarkadyné Pápai Beatrix kirendeltségvezető a Világgazdaság oldalán

A jelenlegi munkaerőpiaci környezetben több ágazatban továbbra is munkaerőhiánnyal küzdenek a vállalatok, emiatt egyre nagyobb létszámban van szükségük külföldi munkavállalókra. A Pannon-Work Zrt. minősített munkaerő-kölcsönzőként 15 Európai Unión kívüli országból hozhat be könnyített feltételekkel munkaerőt, a többi közt Kirgizisztánból is, amely ország munkavállalóival kiemelkedően könnyű az együttműködés.

Részletek