Híreink

/
Híreink
img_1

Counter Offer minden szemszögből- Magyari Flóra, Pannon-Work Közép-Magyarországi Regionális Közvetítési Vezetője a HR Portal oldalán

A munkaerőpiac folyamatosan változik, a munkáltatóknak egyre nehezebb megtalálni és megtartani a munkavállalókat. Az ellenajánlatok száma is növekszik, ami kihívást jelent mind a munkaadók, mind a munkavállalók számára. Hogyan lehet felkészülni és mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? Mit tanácsol egy munkaerőközvetítő cég counter offer esetén?

Részletek
img_1

Hogyan térül meg a szakértői segítség külföldi munkavállalók kiválasztása esetén? - Sarkadyné Pápai Beatrix, a Pannon-Work cégcsoport szláv toborzási vezetője a HRPWR oldalán

A Magyarországra érkező külföldi munkavállalók nélkülözhetetlenek a munkaerőhiány leküzdésében, azonban az integráció nem egyszerű feladat, különösen az EU-n kívülről érkezők esetében. Az elmélet ismert, de nagy igény mutatkozik a tapasztalati oldal megismerésére.

Részletek
img_1

Nemzetközi munkaerőtoborzás: szakértői útmutatók a legjobb nációk megtalálásához- Farkas Tünde, a Pannon-Work cégcsoport nemzetközi toborzási és közvetítési üzletágvezetője a HR Portal oldalán

Magyarországon folyamatosan növekvő igény figyelhető meg a külföldi munkavállalók iránt, akik a hazánkba érkező beruházások hatására váltak meghatározó szereplőivé a munkaerőpiacnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Fülöp-szigeteki és a kirgiz munkaerő behozatala térül meg leginkább a munkáltatók számára. Vajon hogyan járulnak hozzá az EU-n kívüli munkatársak a vállalkozások versenyképességéhez és hatékonyságához? Miért érdemes szakértő segítségével kiválasztani a céghez leginkább illő nációt és rá bízni az integrációs folyamatot?

Részletek
img_1

Tipikus trend az atipikus foglalkoztatásban- dr. Homonnay Géza, a Pannon-Work cégcsoport többségi tulajdonosa a Behaviour magazin oldalán

A külföldi munkavállalók foglalkoztatásának térnyerése kézzel fogható, és látványosan növekedő tendenciát mutat – mondhatjuk, hogy mára tipikus foglalkoztatássá vált, ami egyben trend is lett. A kormány 2016-ban két Európai Unión kívüli ország munkavállalóinak nyitotta meg elsőként a kaput az egyszerűsített foglalkoztatásra, amely lehetőség mára már közel 20 ország számára biztosított. Az idáig vezető útról és a trenddé alakult foglalkoztatás okairól dr. Homonnay Géza, a Pannon-Work Zrt. többségi tulajdonosa nyilatkozik.

Részletek
img_1

Rugalmas foglalkoztatásban gondolkodik? A válasz: diákok alkalmazása! - Barti Diána, a Pannon-Work Szövetkezeti üzletágvezetője a HR Portal oldalán.

Közeledik a nyári szünet, így egyre több diák érdeklődik nyári munkalehetőségek iránt. A cégek számára a jelenlegi gazdasági körülmények között is érdemes foglalkoztatásukban gondolkodni, hiszen az elérhető megtakarítás mellett az új munkatársak között az ifjú tehetségeket, az utánpótlást is megtalálhatják.

Részletek