Gyakran előfordul HR területen: sürgősen szükség lenne egy munkatársra, de létszámstop van az Ön cégénél. Vagy kipróbálna valakit, aki ha jó és beválna, felvenné, de nem tudja, hol talál ilyet és hogy próbálhatja ki

Ismerős lehet a helyzet: szükség lenne egy képzett, gyakorlattal rendelkező, agilis munkatársra, de nincs, aki megírja és a megfelelő helyre eljuttassa az álláshirdetést, vagy hiába hirdet, nem jelentkezik a megfelelő jelölt, vagy annyian jelentkeznek, hogy megnyitni sincs idejük mindegyik pályázatot?

Keressen az év bármely napján, akár naponta változó létszámigényű feladatok elvégzésére rugalmas, gyorsan tanuló és gyorsan mobilizálható munkaerőt, akkor a szövetkezeti munkavállalóink a megfelelő választás cége számára. Diák, nyugdíjas és kisgyermekkel otthon lévő szövetkezeteink évek óta szolgáltatnak munkaerőt sürgős, vagy nagyobb megrendelések esetén, akár alkalmi, akár szezonális feladatokat kell megoldani.

Ezen szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk az adatközlést a hivatalos szervek felé, a munkabérjegyzék elkészítését, szabadságok nyilvántartását. A cafetériával kapcsolatos teendők teljeskörű elvégzését, támogatást a hatósági ellenőrzéseken, valamint a társadalombiztosítási kifizetőhely működéséhez kapcsolódó feladatok teljes körű teljesítését.

HR támogatás testreszabva: Ön kiszervezi, mi megszervezzük!
Költségmegtakarítás, időhatékonyság, jogbiztonság.
A HR Outsourcing szolgáltatásunk kialakítása folyamán figyelembe vettük évtizedes szakértői tapasztalatunkat, a jelenlegi partnereink igényeit, valamint a munkaerő piac változását egyaránt.

A rugalmas alkalmazási megoldások megkönnyítik a cégek gazdasági és iparágon belüli változásokhoz való alkalmazkodását. A Pannon-Work kollégái ismerik az iparban végbemenő változások hatását a munkaerőpiacra. Ez alapján olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek idomulnak az Önök változó munkaerőigényeihez.