Pannon-Work Ausztria (Österreich) english version

Válasszon, miben segíthetünk!

ÁlláshirdetésekMunkaadóknakCégünkrőlBefektetők
szolgáltatásaink üzleti igények
Szolgáltatásaink
A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddigénén fontosabb egy cég sikeréhez.
Nézze meg, mi van a tarsolyunkban!
Részletek

Egyedi szolgáltatások

A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddiginél fontosabb egy cég sikeréhez. A cégek változatos alkalmazási igényei és a jelenlegi munkaerőpiac mellett a „specializált alkalmazás” nemcsak kulcsfontosságú, de elengedhetetlen is egy cég növekedéséhez és sikeréhez. A Pannon-Work egy teljes toborzási szolgáltatást nyújtó, képzett és folyamatosan rendelkezésre álló csapatot biztosít Önöknek a lehető legjobb teljesítménnyel!

Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez. Megfelelően alkalmazva segíthet megbirkózni a megnövekedett munkamennyiséggel, segít a célok elérésében.

Toborzási szolgáltatások cége számára

Mi tisztában vagyunk vele, hogy minden alkalmazott egy döntő befektetés jelent, és az Önök célja ezeknek a befektetésnek a hasznát maximalizálni. Azzal, hogy minden megüresedő pozícióra kellő figyelmet fordítunk, biztosítjuk, hogy az Önök szempontjai maradnak előtérben az egész toborzási folyamat alatt és csak a legképzettebb jelölteket mutatjuk be Önöknek.

Emellett alapos tudást szerzünk az Önök munkájáról, eljárásmódjaikról és arról, hogy min múlik Önöknél a siker. Így kiválaszthatjuk azokat, akik a leginkább illenek az Önök csapatába a jó minőségű és hatékony munka érdekében.

A munka megkezdése után folyamatos kapcsolatot tartunk fent Önökkel és a munkavállalóval, hogy bármilyen felmerülő problémára egy mindenki számára kielégítő megoldást találjunk.

Tudjon meg többet rövid- és hosszú távú alkalmazási stratégiáinkról és az egyedi Pannon-Work megközelítésről, melynek köszönhetően Ügyfeleink a mi szolgáltatásainkat választják évek óta.

Nem kell aggódnia, hogy a toborzás hetekig fog tartani! Úgy dolgozunk, hogy a megfelelő jelölteket napokon, esetleg órákon belül biztosítjuk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy, Magyarországon napjainkban egyre nehezebb képzett, sőt sok esetben akár csak megfelelően motiválható, a munkát önmaga előtt valóban célként felállító munkaerőt találni a toborzás és a toborzás kiválasztás módszerei és előnyei nélkül.

Egyre kritikusabbá vált a megfelelő emberek megtalálása, és egyre fontosabb, hogy üzenetünk eljusson azokhoz az emberekhez, potenciális munkavállalókhoz, akiket szeretnénk megszólítani.

Ilyen helyzetben a hagyományos módszerek már nem hatékonyak, és versenyhátrányba juttatják a céget. Aki a toborzást választja, és ránk bízza a toborzás, kiválasztás teljes lebonyolítását, nemcsak a szakértő, a piac változásaihoz igazodó munkát rendel meg tőlünk, de egy csapásra hozzáfér ahhoz a hatalmas embertömeghez, akik között ott van, akit keres.

Sok éves tapasztalatunkkal és a piac ismeretével lebonyolítjuk Önnek a toborzás és a kiválasztás folyamatát. Hogy már csak a megfelelő emberekkel találkozzon.

Üzleti igények

Üzleti igények A Pannon-Work alkalmazási megoldásai választ jelentenek az Önök toborzási és alkalmazási szükségleteire. Akár csökkenteni szeretnék az új alkalmazottak felvételével járó költségeket, akár bővíteni szeretnék személyzetük egy részét vagy összetett igényeik vannak, a Pannon-Work elhozza Önöknek a megfelelő megoldást.

Egy új alkalmazási megoldás kivitelezése költséghatékonyabbá teheti vállalkozását azzal, hogy jobb teljesítményre sarkalja dolgozóit, ezzel csökkentve az egy alkalmazottra jutó alkalmazási költséget. A rugalmas alkalmazási megoldások megkönnyítik a cégek gazdasági és iparágon belüli változásokhoz való alkalmazkodását, kiegészítő személyzet segítségével. A Pannon-Work ismeretei arról, hogy az iparban végbemenő változások hogyan befolyásolják a munkaerőpiacot, segít Önnek. Olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek idomulnak az Önök változó munkaerőigényeihez.

A cégek több időt szeretnének szánni alaptevékenységükre, ezért igyekeznek a legtöbbet nyerni azon, ha egy munkaerő-kölcsönző céget alkalmaznak.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.
Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez és alkalmazkodáshoz. Megfelelően alkalmazva segíthet a megnövekedett munkamennyiséggel való megbirkózásban, célok elérésében és a szabadságolások miatti helyettesítésben.