Pannon-Work Ausztria (Österreich) english version

Válasszon, miben segíthetünk!

ÁlláshirdetésekMunkaadóknakCégünkrőlBefektetők
szolgáltatásaink üzleti igények
Szolgáltatásaink
A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddigénén fontosabb egy cég sikeréhez.
Nézze meg, mi van a tarsolyunkban!
Részletek

Egyedi szolgáltatások

A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddiginél fontosabb egy cég sikeréhez. A cégek változatos alkalmazási igényei és a jelenlegi munkaerőpiac mellett a „specializált alkalmazás” nemcsak kulcsfontosságú, de elengedhetetlen is egy cég növekedéséhez és sikeréhez. A Pannon-Work egy teljes toborzási szolgáltatást nyújtó, képzett és folyamatosan rendelkezésre álló csapatot biztosít Önöknek a lehető legjobb teljesítménnyel!

Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez. Megfelelően alkalmazva segíthet megbirkózni a megnövekedett munkamennyiséggel, segít a célok elérésében.


Nyugdíjasmunka


2017. július 1-től változott a szövetkezeti törvény, valamint több más jogszabály is, melynek értelmében egy új atipikus foglalkoztatási forma - a közérdekű nyugdíjas szövetkezeti foglalkoztatás - alkalmazására nyílt lehetőség a magyar munkaerő-piacon. Közérdekű nyugdíjas szövetkezetek öregségi nyugdíjasok reaktiválásával enyhíthetik némileg a folyamatosan fennálló munkaerőhiányt. A törvényalkotó az iskolaszövetkezetek több évtizedes működésének mintájára teremtette meg ennek az egyszerű, rugalmas és költséghatékony foglalkoztatási formának a törvényi hátterét. Mivel mindez jól beilleszthető a Pannon-Work Csoport termékportfóliójába, és jelenleg is vannak nyugdíjas kollégáink, a cégcsoport részeként megalakult a Pannon-Work Silver Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet és mostantól az Ön rendelkezésére áll.

Ha
  • Az Ön cége is krónikus munkaerő-hiánnyal küzd,
  • Ön sem tudja saját (volt) kollégáit nyugdíjasként továbbfoglalkoztatni saját állományban,
  • Ön jelenleg nyugdíjasként foglalkoztatott dolgozóit költséghatékonyabb foglalkoztatási formában szeretné foglalkoztatni
  • Önt a legolcsóbb foglalkoztatási forma érdekli, hiszen ledolgozott óra alapú, nincsenek járulékos, vagy egyéb rejtett költségek, kizárólag a ledolgozott óra fizetendő,
  • Ön a legrugalmasabb foglalkoztatási formára kíváncsi: akár naponta változtathatja munkaerő-igényét.
Igénye szerint komplex szolgáltatást nyújtunk:
  • megkeressük, toborozzuk a megfelelő számú és szakmai/munkatapasztalattal rendelkező nyugdíjas munkatársakat,
  • megkötjük jogszabályoknak megfelelő szerződéseket mind partnercégünkkel, mind a nyugdíjasokkal,
  • irányítjuk, ellenőrizzük, koordináljuk a nyugdíjasok teljesítéseit,
  • teljeskörű adminisztrációt végzünk a NAV bejelentéstől a bérszámfejtésen át reklamációkezelésig,
  • partnercégünk havonta mindösszesen csak egy költségszámlát kap szövetkezetünktől, függetlenül a tárgyhónapban teljesítő nyugdíjasok számától, és a ledolgozott óraszámtól,

A nyugdíjas szövetkezet foglalkoztatás jól kombinálható egyéb humán erőforrás szolgáltatásokkal, mint az iskolaszövetkezeti diákmunka, munkaerő-kölcsönzés, közvetítés, egyszerűsített foglalkoztatás. Cégcsoportunk ennek évtizedek óta szakértője!

Üzleti igények

Üzleti igények A Pannon-Work alkalmazási megoldásai választ jelentenek az Önök toborzási és alkalmazási szükségleteire. Akár csökkenteni szeretnék az új alkalmazottak felvételével járó költségeket, akár bővíteni szeretnék személyzetük egy részét vagy összetett igényeik vannak, a Pannon-Work elhozza Önöknek a megfelelő megoldást.

Egy új alkalmazási megoldás kivitelezése költséghatékonyabbá teheti vállalkozását azzal, hogy jobb teljesítményre sarkalja dolgozóit, ezzel csökkentve az egy alkalmazottra jutó alkalmazási költséget. A rugalmas alkalmazási megoldások megkönnyítik a cégek gazdasági és iparágon belüli változásokhoz való alkalmazkodását, kiegészítő személyzet segítségével. A Pannon-Work ismeretei arról, hogy az iparban végbemenő változások hogyan befolyásolják a munkaerőpiacot, segít Önnek. Olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek idomulnak az Önök változó munkaerőigényeihez.

A cégek több időt szeretnének szánni alaptevékenységükre, ezért igyekeznek a legtöbbet nyerni azon, ha egy munkaerő-kölcsönző céget alkalmaznak.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.
Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez és alkalmazkodáshoz. Megfelelően alkalmazva segíthet a megnövekedett munkamennyiséggel való megbirkózásban, célok elérésében és a szabadságolások miatti helyettesítésben.