Pannon-Work Ausztria (Österreich) english version

Válasszon, miben segíthetünk!

ÁlláshirdetésekMunkaadóknakCégünkrőlBefektetők
szolgáltatásaink üzleti igények
Szolgáltatásaink
A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddigénén fontosabb egy cég sikeréhez.
Nézze meg, mi van a tarsolyunkban!
Részletek

Egyedi szolgáltatások

A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddiginél fontosabb egy cég sikeréhez. A cégek változatos alkalmazási igényei és a jelenlegi munkaerőpiac mellett a „specializált alkalmazás” nemcsak kulcsfontosságú, de elengedhetetlen is egy cég növekedéséhez és sikeréhez. A Pannon-Work egy teljes toborzási szolgáltatást nyújtó, képzett és folyamatosan rendelkezésre álló csapatot biztosít Önöknek a lehető legjobb teljesítménnyel!

Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez. Megfelelően alkalmazva segíthet megbirkózni a megnövekedett munkamennyiséggel, segít a célok elérésében.

Munkaerő-közvetítés

...Ismerős lehet a helyzet: szükség lenne egy képzett, gyakorlattal rendelkező, agilis munkatársra, de nincs, aki megírja és a megfelelő helyre eljuttassa az álláshirdetést, vagy hiába hirdet, nem jelentkezik a megfelelő jelölt, vagy annyian jelentkeznek, hogy megnyitni sincs idejük mindegyik pályázatot?...

Mikor van ránk szüksége?

 • ha hosszú távra, de rövid határidőn belül keres munkatársat,
 • ha a kijelölt feladatra a leginkább alkalmas, legmegfelelőbb munkatársat szeretné megtalálni,
 • ha sem Önnek, sem munkatársainak nincs ideje ezzel foglalkozni,
 • ha Ön nem biztos benne, hogy megtalálná a legalkalmasabb jelöltet

Miért mi?

 • Saját, naponta frissített adatbázisunkban több mint 20 000 önéletrajz szerepel.
 • Óriási tapasztalattal rendelkezünk, rendszeresen keresünk fizikai, pénzügyi, mérnöki, gazdasági, logisztikai, HR, marketing területekre munkatársakat.
 • Külön részleg dolgozik az IT-szakemberek felkutatásán.

 

Tudta Ön, hogy ma Magyarországon átlagosan 68 munkaóra egy középfokú végzettségű beosztott munkatárs kiválasztására fordított idő?

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

 • Konzultáció során segítünk a követelmények meghatározásában, a juttatási csomag kialakításában.
 • Több, mint 20 000 önéletrajzot tartalmazó adatbázisunkban gyorsan megtalálhatjuk a megfelelő jelöltet.
 • Ha nincs az adatbázisban megfelelő jelölt, megfogalmazzuk a hirdetést, és megjelentetjük a megfelelő helyeken.
 • Feldogozzuk és értékeljük a beérkező pályázatokat.
 • Egyeztetjük és lebonyolítjuk az interjúkat.
 • A jelöltek készségeit, személyiségét, motiváltságát igény szerint tesztekkel, alkalmassági vizsgálatokkal mérjük.
 • Ellenőrizzük a jelöltek végzettségét, gyakorlatát, referenciáit, nyelvismeretét.
 • Megírjuk az elutasításokat, értesítjük az elutasított jelölteket.
 • És Önnek csak a legjobb jelölteket mutatjuk be.

A döntés természetesen minden lépésnél az Öné, a végső döntés is, emellett minden munkafolyamatba betekintés nyerhet, amennyiben úgy kívánja.

Megrendelőinknek fontos a garancia: ha mégsem válik be a kiválasztott jelölt, garantáljuk, hogy a határidőn belül az eltávozó munkatárs helyett új jelöltet állítunk.

Megéri?

Ha három-négy keretes álláshirdetés árát és a kiválasztásra fordított vezetői munkaidő értékét összeadjuk, valószínűleg magasabb összeget kapunk, mint egy átlagos munkaerő-közvetítési díja!

Ráadásul kiemelt diszkrécióval kezeljük a keresést, így sem versenytársai, sem ügyfelei, sem munkatársai nem értesülnek arról, hogy bővülés, vagy csere várható a cégnél a közeljövőben.

Üzleti igények

Üzleti igények A Pannon-Work alkalmazási megoldásai választ jelentenek az Önök toborzási és alkalmazási szükségleteire. Akár csökkenteni szeretnék az új alkalmazottak felvételével járó költségeket, akár bővíteni szeretnék személyzetük egy részét vagy összetett igényeik vannak, a Pannon-Work elhozza Önöknek a megfelelő megoldást.

Egy új alkalmazási megoldás kivitelezése költséghatékonyabbá teheti vállalkozását azzal, hogy jobb teljesítményre sarkalja dolgozóit, ezzel csökkentve az egy alkalmazottra jutó alkalmazási költséget. A rugalmas alkalmazási megoldások megkönnyítik a cégek gazdasági és iparágon belüli változásokhoz való alkalmazkodását, kiegészítő személyzet segítségével. A Pannon-Work ismeretei arról, hogy az iparban végbemenő változások hogyan befolyásolják a munkaerőpiacot, segít Önnek. Olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek idomulnak az Önök változó munkaerőigényeihez.

A cégek több időt szeretnének szánni alaptevékenységükre, ezért igyekeznek a legtöbbet nyerni azon, ha egy munkaerő-kölcsönző céget alkalmaznak.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.
Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez és alkalmazkodáshoz. Megfelelően alkalmazva segíthet a megnövekedett munkamennyiséggel való megbirkózásban, célok elérésében és a szabadságolások miatti helyettesítésben.