Pannon-Work Ausztria (Österreich) english version

Válasszon, miben segíthetünk!

ÁlláshirdetésekMunkaadóknakCégünkrőlBefektetők
szolgáltatásaink üzleti igények
Szolgáltatásaink
A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddigénén fontosabb egy cég sikeréhez.
Nézze meg, mi van a tarsolyunkban!
Részletek

Egyedi szolgáltatások

A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddiginél fontosabb egy cég sikeréhez. A cégek változatos alkalmazási igényei és a jelenlegi munkaerőpiac mellett a „specializált alkalmazás” nemcsak kulcsfontosságú, de elengedhetetlen is egy cég növekedéséhez és sikeréhez. A Pannon-Work egy teljes toborzási szolgáltatást nyújtó, képzett és folyamatosan rendelkezésre álló csapatot biztosít Önöknek a lehető legjobb teljesítménnyel!

Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez. Megfelelően alkalmazva segíthet megbirkózni a megnövekedett munkamennyiséggel, segít a célok elérésében.

Munkaerő-kölcsönzés

…Ismerős lehet a helyzet: sürgősen szükség lenne egy munkatársra, de létszámstop van az Ön cégénél. Vagy kipróbálna valakit, aki ha jó és beválna, felvenné, de nem tudja, hol talál ilyet és hogy próbálhatja ki…

Mikor van ránk szüksége?

 • szabadságolások problémájának megoldására (pl. gyártósori szerelők, betanított dolgozók, irodai adminisztratív dolgozók),
 • sürgős vagy nagyobb megrendelések teljesítésére szakképzett vagy szakképzettséget nem igénylő munkaerőre van szüksége,
 • ha új vagy több dolgozóra van szüksége, de nem veheti vagy nem akarja saját állományba venni őket létszámstop miatt,
 • hirtelen kieső munkatárs gyors és szakszerű pótlására (pl. nyelveket beszélő titkárnő) van szükség,
 • ha állományba vétel előtt ki akarja próbálni a munkaerőt („try & hire”, pl. 6 hónap kölcsönzés után átveszi saját állományba a három legjobb dolgozót),
 • ha költségeit gazdasági megfontolásból optimalizálni szeretné (a munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás díját költségként elszámolhatja, nem bérköltségként jelentkezik).

A munkaerő-kölcsönzés folyamatában három szereplő vesz részt:

 • a munkáltató (kölcsönbeadó),
 • a foglalkoztató (kölcsönvevő) és
 • a dolgozó (munkavállaló).

A kölcsönadó és a kölcsönvevő között polgári jogi jogviszony keletkezik, míg a kölcsönbeadó és a munkavállaló között munkajogi jogviszony (munkaszerződés) jön létre.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

 • Munkaerő keresésének és kiválasztásának költségeit,
 • a keresés és kiválasztás minden lépésének lebonyolítását.
 • A kölcsönzött dolgozók teljes munkaügyi adminisztrációját (munkaszerződés megkötése, felbontása, bérszámfejtés, bérutalás, bérjegyzék kiadása, adatszolgáltatás a NAV, nyugdíjpénztárak, az Egészségbiztosítási Pénztár, a KSH felé) mi végezzük.
 • A kölcsönzött munkaerő pótlása rövid időn belül megoldható, a pótlásról természetesen mi gondoskodunk.
 • A kölcsönzött dolgozók létszáma, szakmai összetétele az Ön igényei szerint rugalmasan változtatható, és ebben is folyamatosan Ön mellett állunk, és kiszolgáljuk igényeit.
 • A foglalkoztatás jogszabályi környezetének változásait naprakészen követjük, Önnek ezzel nincs teendője.
 • A munkaerő-kölcsönzés időtartamát és konstrukcióját (létszám, elszámolások gyakorisága, rezsióradíj / havidíj / szorzó) rugalmasan igazítjuk az Ön igényeihez, ezáltal előre kalkulálhatja a költségeit.

Megrendelőinknek fontos a garancia: tevékenységünk során a teljesítést folyamatosan figyelemmel kísérjük, ezzel biztosítva a szerződésben vállalt kötelezettségeink maradéktalan teljesülését.

Megéri?

A munkavállalók a kölcsönadó cég állományában maradnak, amelynek Ön, mint megbízó díjat fizet a szolgáltatásért. A kölcsönbe adó cég alkalmazza a dolgozókat, viseli a bérekre rakodó közterheket és egyéb kiadásokat. Így csökkenek a szabadságolások és táppénzes állományok negatív hatásai.

Az Ön költsége nem bérköltség, a kölcsönzött munkaerő nem jelenik meg a létszámban. Ön mentesül továbbá a munkaügyi adminisztratív teendőktől, az álláshirdetés költségeitől, a kiválasztás hosszadalmas, időigényes procedúrájától, és az igényelt végzettségű munkaerő szinte azonnal az Ön rendelkezésére áll. Akár több 10 vagy 100 munkavállaló elszámolása Önnek egy költségszámla iktatását jelenti csupán.Megéri!

Üzleti igények

Üzleti igények A Pannon-Work alkalmazási megoldásai választ jelentenek az Önök toborzási és alkalmazási szükségleteire. Akár csökkenteni szeretnék az új alkalmazottak felvételével járó költségeket, akár bővíteni szeretnék személyzetük egy részét vagy összetett igényeik vannak, a Pannon-Work elhozza Önöknek a megfelelő megoldást.

Egy új alkalmazási megoldás kivitelezése költséghatékonyabbá teheti vállalkozását azzal, hogy jobb teljesítményre sarkalja dolgozóit, ezzel csökkentve az egy alkalmazottra jutó alkalmazási költséget. A rugalmas alkalmazási megoldások megkönnyítik a cégek gazdasági és iparágon belüli változásokhoz való alkalmazkodását, kiegészítő személyzet segítségével. A Pannon-Work ismeretei arról, hogy az iparban végbemenő változások hogyan befolyásolják a munkaerőpiacot, segít Önnek. Olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek idomulnak az Önök változó munkaerőigényeihez.

A cégek több időt szeretnének szánni alaptevékenységükre, ezért igyekeznek a legtöbbet nyerni azon, ha egy munkaerő-kölcsönző céget alkalmaznak.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.
Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez és alkalmazkodáshoz. Megfelelően alkalmazva segíthet a megnövekedett munkamennyiséggel való megbirkózásban, célok elérésében és a szabadságolások miatti helyettesítésben.