Pannon-Work Ausztria (Österreich) english version

Válasszon, miben segíthetünk!

ÁlláshirdetésekMunkaadóknakCégünkrőlBefektetők
szolgáltatásaink üzleti igények
Szolgáltatásaink
A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddigénén fontosabb egy cég sikeréhez.
Nézze meg, mi van a tarsolyunkban!
Részletek

Egyedi szolgáltatások

A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddiginél fontosabb egy cég sikeréhez. A cégek változatos alkalmazási igényei és a jelenlegi munkaerőpiac mellett a „specializált alkalmazás” nemcsak kulcsfontosságú, de elengedhetetlen is egy cég növekedéséhez és sikeréhez. A Pannon-Work egy teljes toborzási szolgáltatást nyújtó, képzett és folyamatosan rendelkezésre álló csapatot biztosít Önöknek a lehető legjobb teljesítménnyel!

Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez. Megfelelően alkalmazva segíthet megbirkózni a megnövekedett munkamennyiséggel, segít a célok elérésében.

Üzleti igények

Üzleti igények A Pannon-Work alkalmazási megoldásai választ jelentenek az Önök toborzási és alkalmazási szükségleteire. Akár csökkenteni szeretnék az új alkalmazottak felvételével járó költségeket, akár bővíteni szeretnék személyzetük egy részét vagy összetett igényeik vannak, a Pannon-Work elhozza Önöknek a megfelelő megoldást.

Egy új alkalmazási megoldás kivitelezése költséghatékonyabbá teheti vállalkozását azzal, hogy jobb teljesítményre sarkalja dolgozóit, ezzel csökkentve az egy alkalmazottra jutó alkalmazási költséget. A rugalmas alkalmazási megoldások megkönnyítik a cégek gazdasági és iparágon belüli változásokhoz való alkalmazkodását, kiegészítő személyzet segítségével. A Pannon-Work ismeretei arról, hogy az iparban végbemenő változások hogyan befolyásolják a munkaerőpiacot, segít Önnek. Olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek idomulnak az Önök változó munkaerőigényeihez.

A cégek több időt szeretnének szánni alaptevékenységükre, ezért igyekeznek a legtöbbet nyerni azon, ha egy munkaerő-kölcsönző céget alkalmaznak.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.
Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez és alkalmazkodáshoz. Megfelelően alkalmazva segíthet a megnövekedett munkamennyiséggel való megbirkózásban, célok elérésében és a szabadságolások miatti helyettesítésben.

Költségek csökkentése8 módszer a költséghatékonyság elérésére alkalmazásstratégiák segítségével


Alább láthatnak 8 gyakorlati stratégiát, hogyan használhatják az alkalmazási stratégiájukat költségeik csökkentésére és szervezeti teljesítményük növelésére.
 
 1. Fix költségeiket tegyék variálhatóvá

  Ha az Önök cége hasonló a legtöbbhöz, akkor a munkaerő jelenti a legnagyobb kiadást a mérlegükön. Hogy minimalizálják ezt a kiadást, alkalmazzanak egy tervezett alkalmazási modellt. Csökkentség az állandó személyzet számát a mindennapi működéshez szükséges minimumig. Ekkor szerződjenek egy képzett munkaerő-közvetítővel, hogy rövidt ávon alkalmazott, képzett munkaerővel egészítsék ki állandó személyzetüket, így elérve az elvárt és szükséges teljesítményt. Ez a módszer különösen hatékony ipari munka esetén, valamint technikai és professzionális projekteknél egyaránt.

 2. Felejtsék el a túlórázást

  Túlórázni egy rendkívül költséges módja a munka elvégzésének. 20%-kal vagy akár még többel csökkenthetik a munkaerővel kapcsolatos költségeket, ha nagyobb mennyiségű munka esetén rövid távon alkalmazott munkavállalókat vesznek fel.

 3. Csökkentsék képzési költségeiket, hasznosítsanak újra

  A képzés költséges folyamat – és nem csak a kemény költségekre gondolunk. Emellé még jön az új alkalmazottakkal járó alacsony teljesítmény és a silány minőség puha költsége. Csökkentsék képzési költségeiket és javítsák minőségüket és teljesítményüket képzett rövid távú alkalmazottak felvételével. Szoros együttműködésben egy munkaerő-kölcsönzővel, belépést nyernek olyan jelöltekhez, akik jól képzettek és tapasztalattal rendelkeznek az Önöknél szükséges készségek terén. Hogy tovább növeljék teljesítményüket, dolgozzanak együtt munkaerő-kölcsönzőjükkel, hogy kidolgozzanak egy kezdeti orientációt és képzést új alkalmazottaik számára.

 4. Adják át adminisztratív terheiket

  Ha rövid távon alkalmaznak közvetlen felvétel helyett, minden fizetéssel és juttatásokkal kapcsolatos feldolgozási és adminisztratív teher áthárul a cégükről a munkaerő-kölcsönzőre.

 5. Csökkentsék a felvételi hibák kockázatát

  Egy nem megfelelő alkalmazott felvétele kétszer vagy akár hétszer annyiba kerülhet, mint egy évnyi fizetése. A munkaerő-kölcsönző cégek egy szigorú felmérési folyamatot alkalmaznak mind rövid távú, mind közvetlen felvétel esetén, amely növeli az esélyét, hogy a megfelelő embert közvetítik ki Önökhöz. A legtöbb esetben nemcsak egy olyan embert küldenek, akinek megvannak a szükséges készségei és tapasztalata, de még a személyiségjegyei is illenek az Önök munkakörnyezetébe. Hogy tovább csökkentség a felvételi kockázatot, vegyék igénybe munkaerő-kölcsönzőjük garanciáit.

 6. Csökkentsék a költségeket alkalmazottak felvételével

  Kapacitási korlátaik sok költség forrásai lehetnek. Ezek a korlátok befolyásolhatják egy telephely átvételét vagy a vezető termelékenységét. Személyzetük szűkösségét csökkentsék azzal, hogy megfontolják további átmeneti vagy hosszú távon alkalmazott személyzet felvételét. Ha segítségükkel adminisztratív támogatást tudnak biztosítani, az felszabadítja kulcsalkalmazottaikat, hogy a lényegi feladatokra koncentráljanak (így nemcsak alkalmazottaik lesznek termelékenyebbek, de az adminisztratív munka elvégzése is kevesebb költséggel jár). Vegyenek fel további személyzetet, hogy csökkentsék kapacitási korlátaikat és növeljék termelékenységüket. Alkalmazzanak további technikai és szakmai személyzetet, hogy projektjeik megfelelően haladjanak. A megfelelő plusz emberek alkalmazásával a munka hatékonyabban lesz elvégezve, kevesebb adminisztratív gonddal és kevesebb költséggel.

 7. Vegyék igénybe a munkaerő-kölcsönző HR képességeit

  Ha az alkalmazási stratégiáik elvonják kulcsalkalmazottaik figyelmét, hagyják a munkaerő-kölcsönzőjükre a felmérés, interjúztatás és ellenőrzés feladatát. Tapasztalatukkal felszabadíthatják személyzetüket, hogy ők konkrét problémákra koncentrálhassanak, és így csökkenthetik a toborzásra szánt időt.

 8. Hárítsák el a kiégéssel kapcsolatos költségeiket

  Hárítsák el a kiégéssel kapcsolatos költségeiket