Pannon-Work Ausztria (Österreich) english version

Válasszon, miben segíthetünk!

ÁlláshirdetésekMunkaadóknakCégünkrőlBefektetők
szolgáltatásaink üzleti igények
Szolgáltatásaink
A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddigénén fontosabb egy cég sikeréhez.
Nézze meg, mi van a tarsolyunkban!
Részletek

Egyedi szolgáltatások

A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddiginél fontosabb egy cég sikeréhez. A cégek változatos alkalmazási igényei és a jelenlegi munkaerőpiac mellett a „specializált alkalmazás” nemcsak kulcsfontosságú, de elengedhetetlen is egy cég növekedéséhez és sikeréhez. A Pannon-Work egy teljes toborzási szolgáltatást nyújtó, képzett és folyamatosan rendelkezésre álló csapatot biztosít Önöknek a lehető legjobb teljesítménnyel!

Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez. Megfelelően alkalmazva segíthet megbirkózni a megnövekedett munkamennyiséggel, segít a célok elérésében.

Diákmunka

Fiatalos lendület, vállalkozó szellem, stabil, biztonságos, ellenőrizhető és legálisan végezhető tevékenység. Napjainkban ez jellemzi a diákmunkát, mely már régen nem azonos a vakáció alatt kedvtelésből, zsebpénzért vállalt munkával.

A Pannon-Work Iskolaszövetkezet által foglalkoztatott, 16. életévüket betöltött nappali tagozatos diákok gyorsan tanulnak, rugalmasak, megbízhatóak, ezért egyaránt alkalmasak az egyszerű fizikai munkákra és a szaktudást igénylő, felelősségteljes feladatok elvégzésére is.
 

Érdemes élnie ezzel a lehetőséggel:

Ha az év bármely napján (akár pihenőnapokon és ünnepnapokon is), akár naponta változó létszámigényű feladatok elvégzésére keres rugalmas, gyorsan tanuló és gyorsan mobilizálható munkaerőt;

Ha hirtelen kieső (általában szakképzetlen) vagy nyári szabadságon lévő munkatársakat (pl. gyártósori szerelők, betanított dolgozók, irodai adminisztratív dolgozók) kell helyettesíteni;

Ha sürgős vagy nagyobb megrendeléseket kell teljesíteni, alkalmi, szezonális feladatokat kell megoldani (akciók, leltárak, rakodási feladatok lebonyolítása, évzárás);

Ha különleges felkészültséget igénylő feladatokat szeretne elvégeztetni (pl. kínai-magyar tolmács, jelmezes szórólap-osztogatás stb.)

Érdemes a Pannon-Work mellett döntenie

  • mert több mint 10000 fős régiós tagságunknak köszönhetően nagy volumenű megbízásokat is biztonsággal el tudunk végezni, megbízhatóan, folyamatosan, akár hosszabb időn keresztül is;
  • mert a diákmunka szolgáltatási díját költségként elszámolhatja, az nem bérköltségként jelentkezik, így költségeit optimalizálhatja;
  • mert a diákmunka időtartama és konstrukciója (létszám, elszámolások gyakorisága, rezsióradíj) rugalmasan igazodik az Ön igényeihez, így előre kalkulálhatja költségeit;
  • mert nem kell létszámbővítésre gondolnia, ha hirtelen nagy munkaerőt igénylő megbízást kap;
  • mert témavezetőnk és csoportvezetőink mindennap figyelemmel kísérik a munka menetét és közvetítik az Ön és cégének elvárásait a diákok felé, így rugalmasan alkalmazkodunk az Ön változó igényeihez is;
  • mert akár több 10 vagy 100 diák munkavállaló elszámolása Önnek egy költségszámla iktatását és átutalását jelenti, az így felszabadult idejét pedig fontos stratégiai célok megoldására vagy éppen pihenésre fordíthatja.

Milyen feladatokat bízhat a diákokra?

Könnyű és nehéz fizikai munkát: takarítást, költöztetést, rakodást és raktárrendezést, leltározást, bolti eladást, árufeltöltést, pénztárosi feladatokat, csomagolást, címkézést, anyagmozgatást, gépkezelést, gépkiszolgálást, szalag melletti munkát, különböző idény- és rohammunkákat, szabadságolás kiváltását, parkgondozást, tereprendezést, útépítési munkákat, de akár olyan szaktudást igénylő feladatokat is, mint a lakatos, esztergályos és varrónői feladatok. A lehetőségek szinte kimeríthetetlenek.

Reklám és egyéb akciók, rendezvények lebonyolítását: host és hostess szolgáltatást, merchandising munkákat, szórólapok, kiadványok osztogatását.

Szellemi, szakmai munkákat: számítógépes adatrögzítést, irodai adminisztratív munkákat, borítékolást, közvélemény-kutatást, piackutatást, forgalomszámlálást, adatgyűjtést, adatfeldolgozást, valamint nyelvtudást igénylő feladatokat: tolmácsolást és fordítást.

Terjesztési, kézbesítési munkákat.

Üzleti igények

Üzleti igények A Pannon-Work alkalmazási megoldásai választ jelentenek az Önök toborzási és alkalmazási szükségleteire. Akár csökkenteni szeretnék az új alkalmazottak felvételével járó költségeket, akár bővíteni szeretnék személyzetük egy részét vagy összetett igényeik vannak, a Pannon-Work elhozza Önöknek a megfelelő megoldást.

Egy új alkalmazási megoldás kivitelezése költséghatékonyabbá teheti vállalkozását azzal, hogy jobb teljesítményre sarkalja dolgozóit, ezzel csökkentve az egy alkalmazottra jutó alkalmazási költséget. A rugalmas alkalmazási megoldások megkönnyítik a cégek gazdasági és iparágon belüli változásokhoz való alkalmazkodását, kiegészítő személyzet segítségével. A Pannon-Work ismeretei arról, hogy az iparban végbemenő változások hogyan befolyásolják a munkaerőpiacot, segít Önnek. Olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek idomulnak az Önök változó munkaerőigényeihez.

A cégek több időt szeretnének szánni alaptevékenységükre, ezért igyekeznek a legtöbbet nyerni azon, ha egy munkaerő-kölcsönző céget alkalmaznak.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.
Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez és alkalmazkodáshoz. Megfelelően alkalmazva segíthet a megnövekedett munkamennyiséggel való megbirkózásban, célok elérésében és a szabadságolások miatti helyettesítésben.