Pannon-Work Ausztria (Österreich) english version

Válasszon, miben segíthetünk!

ÁlláshirdetésekMunkaadóknakCégünkrőlBefektetők
szolgáltatásaink üzleti igények
Szolgáltatásaink
A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddigénén fontosabb egy cég sikeréhez.
Nézze meg, mi van a tarsolyunkban!
Részletek

Egyedi szolgáltatások

A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddiginél fontosabb egy cég sikeréhez. A cégek változatos alkalmazási igényei és a jelenlegi munkaerőpiac mellett a „specializált alkalmazás” nemcsak kulcsfontosságú, de elengedhetetlen is egy cég növekedéséhez és sikeréhez. A Pannon-Work egy teljes toborzási szolgáltatást nyújtó, képzett és folyamatosan rendelkezésre álló csapatot biztosít Önöknek a lehető legjobb teljesítménnyel!

Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez. Megfelelően alkalmazva segíthet megbirkózni a megnövekedett munkamennyiséggel, segít a célok elérésében.

Bérszámfejtés

Ezen szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk az adatközlést a hivatalos szervek felé, a munkabérjegyzék elkészítését, szabadságok nyilvántartását. A cafetériával kapcsolatos teendők teljeskörű elvégzését, támogatást a hatósági ellenőrzéseken, valamint a társadalombiztosítási kifizetőhely működéséhez kapcsolódó feladatok teljes körű teljesítését.

A Pannon-Work Zrt. 2020-ban megvásárolta a 15.000 munkavállaló bérszámfejtését végző HR-Face Kft.-t, ezáltal a cégcsoport összességében több, mint 22.000 munkavállaló bérszámfejtését végzi outsourcing tevékenyég keretein belül. A HR-FACE Kft. elsősorban termelő vállalatok bérszámfejtési szolgáltatási tevékenységére specializálódott.

Az új cégek bevezetését, az átadás-átvételt, a folyamatok kialakítását, és az első három hónapi elszámolást a cég ügyvezetője személyesen irányítja. A már bevezetett szolgáltatás után cégükhöz személyesen ellátogat, hogy feltérképezze, hol lehetnek a szolgáltatásunkban javítandó lehetőségek. Vevőink véleménye valóban fontos számunkra, ezért folyamatosan montírozzuk és a bérszámfejtés hibaszázalékát is havonta prezentáljuk. Olyan ellenőrzési pontokat és szabályozott folyamatokat dolgozunk ki, hogy folyamatosan arra törekszünk, hogy biztosítani tudjuk a 0%-os hibaszázalékot.

A NEXON és a Kulcs-Soft rendszerét használjuk a HR- és bérszámfejtési folyamatokhoz. Ezen szolgáltatásunk keretein belül biztosítjuk az adatközlést a hivatalos szervek felé, a munkabérjegyzék elkészítését, szabadságok nyilvántartását. A cafetériával kapcsolatos teendők teljes körű elvégzését, támogatást a hatósági ellenőrzéseken, valamint a társadalombiztosítási kifizetőhely működéséhez kapcsolódó feladatok teljes körű teljesítését.

A hazai munkaerőpiac ismerete, a magasan képzett belső szakembergárda, valamint eddigi tapasztalataink a garancia arra, hogy ügyfeleink igényeit magas színvonalon képesek vagyunk teljesíteni. Munkatársaink nem csak a hazai kkv-k igényeit szolgálják ki, hanem multinacionális nagyvállalatok is elégedetten veszik igénybe szolgáltatásainkat.

Bérszámfejtés terén az egész folyamat kiszervezhető:

 • Belépő és kilépő dolgozók ki- és bejelentése a NAV felé
 • Alkalmazottak adatainak napra kész karbantartása a Megbízó által közölt adatok alapján
 • Jelenléti ívek, beosztások ellenőrzése
 • Bérszámfejtés
 • Munkabérjegyzékek elkészítése és eljuttatása a munkavállalók részére
 • Szabadság egyenlegek nyilvántartása és nyomon követése
 • Táppénz és keresőképtelenség idejére járó ellátás, pótlékok, napi díjak, költségtérítések, eseti kifizetések, jutalmak, juttatások számfejtése
 • Cafetéria nyilatkozatok feldolgozása és a Cafetéria elemek számfejtése, jogszabályi korlátok figyelése
 • Cafetéria rendelés, ügyintézés, Cafe adminisztrációs modul kezelése;
 • Nyilatkozatok kezelése
 • Levonások kezelése
 • Bérfeladás főkönyvi könyvelés felé a Megbízó által igényelt formátumban és adattartalommal
 • Munkabér kifizetői lista elkészítése utaláshoz a Megbízó által igényelt formátumban és adattartalommal
 • Adatközlés hivatalos szervek felé
 • A bérjárulékok 08-as típusú havi bevallásának határidőre történő elkészítése, és továbbítása a cégek felé, a Megbízó kérésére a hatóság felé
 • Járulékok és adók utalási listájának elkészítése határidő és bankszámlaszámok megadásával
 • Statisztikák elkészítése a Hivatal felé
 • Munkáltatói igazolások elkészítése
 • Munkaviszony megszűnése esetén a szükséges elszámolások, igazolások teljes körű elkészítése
 • Támogatás hatósági ellenőrzéseken
 • Társadalombiztosítási kifizetőhely működéséhez kapcsolódó feladatok teljes körű teljesítése.

Üzleti igények

Üzleti igények A Pannon-Work alkalmazási megoldásai választ jelentenek az Önök toborzási és alkalmazási szükségleteire. Akár csökkenteni szeretnék az új alkalmazottak felvételével járó költségeket, akár bővíteni szeretnék személyzetük egy részét vagy összetett igényeik vannak, a Pannon-Work elhozza Önöknek a megfelelő megoldást.

Egy új alkalmazási megoldás kivitelezése költséghatékonyabbá teheti vállalkozását azzal, hogy jobb teljesítményre sarkalja dolgozóit, ezzel csökkentve az egy alkalmazottra jutó alkalmazási költséget. A rugalmas alkalmazási megoldások megkönnyítik a cégek gazdasági és iparágon belüli változásokhoz való alkalmazkodását, kiegészítő személyzet segítségével. A Pannon-Work ismeretei arról, hogy az iparban végbemenő változások hogyan befolyásolják a munkaerőpiacot, segít Önnek. Olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek idomulnak az Önök változó munkaerőigényeihez.

A cégek több időt szeretnének szánni alaptevékenységükre, ezért igyekeznek a legtöbbet nyerni azon, ha egy munkaerő-kölcsönző céget alkalmaznak.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.
Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez és alkalmazkodáshoz. Megfelelően alkalmazva segíthet a megnövekedett munkamennyiséggel való megbirkózásban, célok elérésében és a szabadságolások miatti helyettesítésben.