Híreink

/
Híreink

Soproni irodánk a Sopron Tv adásában szerepelt

A soproni kirendeltségünk a Sopron TV adásában szerepelt. A nyári igen népszerű diákmunkáról esett szó, melynek feltételeiről Fekete Edina Katalin adott interjút a TV-nek, valamint ismertette a legnépszerűbb diákmunka pozíciókat.

Részletek
img_1

SZJA mentesség növeli a diákmunka jelentőségét

A nyári hónapok közeledtével egyre több diák vállal munkát iskolaszövetkezeten keresztül. Azzal, hogy 2022. január 1. óta a 25 év alattiak SZJA fizetési kedvezményben részesülhetnek, még motiválóbb lett számukra a nyári munkavállalás. De vajon miért éri meg a cégeknek diákokkal kiegészíteni a munkaerőállományt és hogyan lehet költséghatékony megoldás a foglalkoztatásuk? A kérdésekre Elekes Péter, a Pannon-Work Csoport Szövetkezeti Üzletágvezetője válaszol.

Kattintson ide, olvassa el a teljess cikket a HR Portál oldalán!

Részletek

Kölcsönzés határon innen és túli tapasztalatokat osztottunk meg a Matchmaking Toborzási Konferencián

A Pannon-Work részéről Sarkadyné Pápai Beatrix kirendeltségvezető kollégánk a "Kölcsönzés határon innen és túl" címmel adott elő 2022.május 12-én a Matchmaking Toborzási Konferencián, ahol a harmadik országbeliekkel kapcsolatos munkaerő-kölcsönzési tapasztalatokról beszélt. A rendezvényen gyakorlati megoldásokat osztott meg a harmadik országbeli munkavállalók toborzásáról határon innen és túlról

Részletek
img_1

IT szektor- A toborzás soha nem érhet véget

A digitalizáció térnyerésével egyre súlyosabb mértéket ölt az IT szektorban jelen lévő szakemberhiány. Az ágazatban több mint 40 ezer állás azonnal betölthető lenne, ennek ellenére nincs elég munkaerő, akikkel feltöltsék azokat. Minden nehézség ellenére több lehetséges megoldás is létezik a munkaerőhiány leküzdésére, melyről Magyari Flóra Fanni, a Pannon-Work Csoport közép-magyarországi Recruitment Team Leader kollégája osztotta meg tapasztalatait.

Részletek