Pannon-Work Ausztria (Österreich)

hir title

ÁlláshirdetésekMunkaadóknakCégünkrőlBefektetők

Járvány idején a minőség még fontosabb!

2020-09-30

Az   ISO 9000 Fórum XXVII. Nemzeti Minőségügyi Konferencia 2020. szeptember 17-18-án került megrendezésre Tapolcán a Hunguest Hotel Pelionban. Az érkezőket az aulában korábbi konferenciák fotói fogadták. A visszatérő látogatóknak ez egyből otthonossá tette a helyszínt, az először idelátogatóknak pedig egy várhatóan tartalmas konferencia élményét sugallva.

Valóban, a minőség és a megfelelőség karöltve járt itt. Rózsa András az ISOFÓRUM Egyesület elnökének széles szakmai látókörét, lelkéből érkező indíttatását dicséri, hogy a két nap 40 meghívott előadó volt.  A konferencián a - vírus indokolta - hibrid megoldás is bemutatásra került előadói vonalon. Volt, hogy tervezetten, olykor pedig spontán kellett az online előadást megszervezni a személyes előadások mellett. Az ISOFÓRUM kollégái, segítői, a hitvallásukhoz méltó, nyugodt, felelőségteljes munkát nyújtottak itt ezekben a váratlan helyzetekben is. A Pannon-Work támogatóként vett részt a szervezésben és a hostesseket biztosította, akik a jól alkalmazkodtak az új helyzethez és új környezethez.    

Az első előadással Dr. Boros Anita – ITM, Építésgazdaságért, Infrastrukturális környezetért és Fenntarthatóságért felelősős államtitkár asszony - online nyitotta meg az előadások sorát. Ezt követően változáskezelés, integrál irányítási rendszerek, új EFQM Modell, 2020-as kiválósági díj, túlélési stratégiák, LEAN transzformáció és ipari digitalizáció, az új menedzsment kihívások a XXI. században, okos építőipari megoldások sorakoztak témaként. A válságot nem tagadó mégis előremutató lehetőségről hallhattunk.

A konferencia végén a szervezői irodába léptem, hogy Rózsa Andrástól elköszönjek és megköszönjem, hogy munkája által itt lehettünk. Kérdésemre, hogy érzi magát, csak szerényen annyit mondott: A konferencia jól sikerült és nyugodt, mert úgy látja, lesz, aki tovább vigye, amit Ő az utóbbi 20 évben végzett.