^

Értékeink

Értékeink

Küldetésünk az, hogy cégét képzett és értékes emberi munkaerővel egészítsük ki, mely naprakész, innovatív tudással gazdagítja az Ön szervezetét és biztosítja versenyképességét.

 

A Pannon-Work pillérei:

Szaktudás

Munkatársaink és a kölcsönzött munkaerőnk értéket képviselnek: képzésük, szakmai hozzáértésük számunkra is alapvető fontosságú, hiszen mindezzel ügyfeleink eredményességét is szolgáljuk. Ezért támogatjuk az embereink képzését, szakmájuk újításainak megismerését, képességeik fitten tartását.

Naprakészség

Sok ügyfelünk számára okoz gondot az, hogy naprakészen, nagy biztonsággal ismerje a változó jogforrásokat, trendeket, előírásokat, szabályozást, ami a foglalkoztatásra vonatkozik. A Pannon-Work számára az egyik legfontosabb alappillér, hogy mindezekről naprakész tudással bírjunk. Követjük a változásokat, időt, energiát fordítunk arra, hogy az aktualitásokat pontosan megértsük, alkalmazzuk és segítsük vele partnereinket is.

Az ember

A Pannon-Work szolgáltatásában Ön olyan munkavállalókat kap, akik nem csupán termelnek, hanem gondolkoznak és alkotnak is. Lelkük, céljaik, álmaik, motivációik vannak, melyek szárnyakat kapva cégének is lendületet adnak. A Pannon-Work gondoskodik arról, hogy a munkaerőnk és embereink ne veszítsék el ezeket az emberi értékeiket, mert ezek nem pótolhatók, hanem gazdagítsák, hasznosítsák mindezt ügyfeleink érdekében!