Termelés felfutás

/
/
/
Termelés felfutás
Cégében váratlan termelésfelfutás várható?

munkavállalók, hr szolgáltatás nyugdíjas munkaerő-kölcsönzés- munkaerő közvetítés- diákmunka- outsourcing- Egészítse ki személyzetét, stábját átmenetileg „mobil” munkaerővel, kölcsönzött munkavállalókkal, hogy költséghatékonyan szolgálhassa ki a csúcsidőszakot

Mikortól jelentkezik a csúcsidőszak, mely jelentős kapacitásigényt jelent cége számára?

Olyan megoldásokat kell találnia mihamarabb az átmeneti időszakra, mely nem fogja tartósan megterhelni cége költségvetését, de a termelési elvárásokat mégis a lehető leghatékonyabban szolgálja ki!

A Pannon-Work, mint a legnagyobb hazai munkaerő kölcsönző és diákmunka-közvetítő ehhez kiváló, jól bejáratott és rendkívül hatékony megoldásokat kínál! Az atipikus foglalkoztatást épp az ilyen esetekre találták ki.

A munkaerő-kölcsönzéssel cége rugalmas megoldást kap az átmeneti csúcsidőszakra anélkül, hogy munkavállalók tucatjait kellene hatalmas papírmunkával tartósan állományba vennie.

Olyan munkavállalókat kap tőlünk, akiknek a kiválasztásában nagy gondot fordítunk szakmai múltjuk, képzettségük mellett egyéb képességeik, motivációjuk és személyiségjegyeik megvizsgálására is.

A Pannon-Work Zrt., mint a legnagyobb hazai munkaerő kölcsönző és diákmunka-közvetítő ehhez kiváló, jól bejáratott és rendkívül hatékony megoldásokat kínál!