Hosszútávú munka

/
/
/
Hosszútávú munka
hr szolgáltatás  nyugdíjas munkaerő-kölcsönzés- munkaerő közvetítés- diákmunka- outsourcing-

A megfelelő embert megtalálni egy hosszú távú munkára nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg paramétert kell figyelembe venni. A mi felvételi folyamatunk egy részletes felmérést rejt magában a jelölt tapasztalataival, készségeivel és érdeklődési körével kapcsolatban, hogy átlássuk képzettségét és potenciálját a feladathoz.

Emellett sok energiát fordítunk arra is, hogy átlássuk és megértsük az Önök munkáját, eljárásmódjaikat és azt, hogy min múlik Önöknél a siker. Így kiválaszthatjuk azokat, akik a leginkább illenek az Önök csapatába a jó minőségű és hatékony munka érdekében.

Mielőtt jelöltjeink munkába állnának Önöknél, mindenre kiterjedő tájékoztatást és felkészítést kapnak a vállalt állásról, hogy már az első napon hatékonyak lehessenek. Emellett folyamatos kapcsolatot tartunk Önökkel és munkatársunkkal, hogy biztosak lehessünk mindkettejük hosszan tartó elégedettségében.

Emellett folyamatos kapcsolatot tartunk fent Önökkel és munkatársunkkal, hogy biztosak lehessünk mindkettejük hosszan tartó elégedettségében.