Értékeink

/
/
Értékeink
A Pannon-Work pillérei

Küldetésünk az, hogy cégét képzett és értékes emberi munkaerővel egészítsük ki, mely naprakész, innovatív tudással gazdagítja az Ön szervezetét és biztosítja versenyképességét.

Szaktudás

Munkatársaink és a kölcsönzött munkaerőnk értéket képviselnek: képzésük, szakmai hozzáértésük számunkra is alapvető fontosságú, hiszen mindezzel ügyfeleink eredményességét is szolgáljuk. Támogatjuk embereink képzéseit, több OKJ-s intézménnyel dolgozunk együtt.

Naprakészség

Sok ügyfelünk számára okoz gondot az, hogy naprakészen, nagy biztonsággal ismerje a változó jogforrásokat, trendeket, előírásokat, szabályozást, ami a foglalkoztatásra vonatkozik. A Pannon-Work számára az egyik legfontosabb alappillér, hogy mindezekről naprakész tudással bírjunk. Követjük a változásokat, időt, energiát fordítunk arra, hogy az aktualitásokat pontosan megértsük, alkalmazzuk és segítsünk.

Az ember

A Pannon-Work szolgáltatásában Ön olyan kollégákkal dolgozhat együtt, akik nem csupán termelnek, hanem gondolkoznak és alkotnak is. Lelkük, céljaik, álmaik, motivációik vannak, melyek szárnyakat kapva cégének is lendületet adnak. A Pannon-Work gondoskodik arról, hogy a munkaerőnk és embereink ne veszítsék el ezeket az emberi értékeiket, mert ezek nem pótolhatók, hanem gazdagítsák, hasznosítsák mindezt ügyfeleink érdekében!