Híreink

/
Híreink
img_1

Melyek a legnépszerűbb diákmunkák és mennyit lehet keresni?- Barti Diána, a Pannon-Work szövetkezeti üzletágvezetője a HR Portal oldalán

60 ezer látogatóval minden rekordot megdöntött a januári Educatio oktatási kiállításon résztvevők száma. A vágyott diploma azonban rengetegbe kerül: tandíj, albérlet, megélhetési költségek, sorolhatnánk, hogy mi mindenre kell előteremteni a pénzt. Arról nem is beszélve, hogy a felsőoktatás mellett dolgozók 20%-a egy felmérés szerint a családját is segíti. Melyek a legnépszerűbb munkák, mennyit lehet keresni suli mellett? A kérdések megválaszolásában Barti Diána, szövetkezeti üzletágvezető is segített.

Részletek
img_1

Így spórolhat milliókat a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásával- Gécsek Marcell, a Pannon-Work cégcsoport rehabilitációs üzletágának vezetője a HR Portal oldalán

A rehabilitációs hozzájárulás 15 százalékos emelkedése nemcsak a megváltozott munkaképességű munkavállalók (MMK) foglalkoztatását ösztönzi tovább 2024-ben, hanem a vállalatok számára jelentős megtakarítást és versenyelőnyt is eredményezhet.

Részletek
img_1

A PANNON-WORK CSOPORT TAGJA, A HR-FACE KFt KÉSZÍTETT EGY MUNKÁLTATÓI ÖSSZEFOGLALÓT A 2024. JANUÁR 1-TŐL ÉLETBE LÉPŐ TÖRVÉNYI VÁLTOZÁSOKRÓL

Az idei évben több fontos változás is érinti a munkáltatókat és a munkavállalókat a bérek és a járulékok területén. A minimálbér és a szakmai minimálbér emelkedése mellett a járulékok, a szabadságok, a kedvezmények és a juttatások is változnak. A Pannon-Work cégcsoport tagjaként Zanáné Nemes Ágnes, a HR-Face Kft. ügyvezetője összegyűjtötte, milyen rendelkezéseket kell figyelembe venni a bérszámfejtés során.

Részletek
img_1

Kihívások és megoldások a piacon- Farkas Tünde, a Pannon-Work csoport közvetítési üzletágvezetője a Behaviour oldalán

Napjainkban a korábbinál kevesebb meghirdetett pozíció érhető el a munkaerőpiacon, ugyanakkor a munkaerőhiány még mindig problémát jelent. A jelöltek óvatosabbak, és gyakrabban lépnek vissza a kiválasztás folyamata során, miközben a munkáltatóknak is egyre több kihívással kell megküzdeniük. Farkas Tünde, a Pannon-Work csoport közvetítési üzletágvezetője szerint a szellemi munkavállalók megtalálásában idő- és költséghatékony megoldást jelenthet egy külső szolgáltató igénybevétele.

Részletek
img_1

Ünnepi nyitvatartás irodáinkban

Kedves Munkavállalóink!

Az ünnepek alatt irodáinkban a személyes ügyfélfogadás 2023. december 25. és 2024. január 1. között szünetel. A két ünnep között zavartalanul működünk és telefonon, illetve online is rendelkezésre állunk.

 

2024. január 2-től hétköznapokon munkaidőben várunk minden kedves érdeklődőt irodáinkban!

Részletek