Pannon-Work Ausztria (Österreich) english version

Válasszon, miben segíthetünk!

ÁlláshirdetésekMunkaadóknakCégünkrőlBefektetők
szolgáltatásaink üzleti igények
Szolgáltatásaink
A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddigénén fontosabb egy cég sikeréhez.
Nézze meg, mi van a tarsolyunkban!
Részletek

Egyedi szolgáltatások

A megfelelő munkavállalók alkalmazása most minden eddiginél fontosabb egy cég sikeréhez. A cégek változatos alkalmazási igényei és a jelenlegi munkaerőpiac mellett a „specializált alkalmazás” nemcsak kulcsfontosságú, de elengedhetetlen is egy cég növekedéséhez és sikeréhez. A Pannon-Work egy teljes toborzási szolgáltatást nyújtó, képzett és folyamatosan rendelkezésre álló csapatot biztosít Önöknek a lehető legjobb teljesítménnyel!

Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez. Megfelelően alkalmazva segíthet megbirkózni a megnövekedett munkamennyiséggel, segít a célok elérésében.

Pannon-Work Future Kisgyermekkel otthon lévő szülők szövetkezete

Kiknek megoldás a legújabb atipikus foglalkoztatási forma?

- Újabb lehetőség a foglalkoztatók számára a hiányzó munkaerő átmeneti, rugalmas pótlására.

- A kisgyermekkelotthon lévőédesanyáknak, édesapáknak, akik GYED, GYES ellátásban részesülnek.

2021. július 1. óta a kisgyermekkel otthon lévő szülők e szövetkezet keretein belül rugalmasan vehetnek részt a foglalkoztatásban.

Miben segítheti az Ön cégét a Pannon-Work FutureSzövetkezet?

- A hiányzó munkaerő részbeni pótlása fizikai, szellemi állománybanegyaránt.

- Meghatározott szakmai tudással rendelkező dolgozó időszakos foglalkoztatása.

- Saját állományban lévő kisgyermekesdolgozó visszafoglalkoztatása a GYED, GYES ellátásuk ideje alatt, a szokásosnál költséghatékonyabban.

Miért éri meg cégének ebben a szolgáltatói együttműködésben gondolkodni?

- Szövetkezeti tag kisgyermekeseknek csak SZJA fizetési kötelezettségük van, jövedelmükből nem kell társadalombiztosítási járulékot levonni – magasabb nettó díjazás.

- Költséghatékony, mert nem kell munkáltatói szociális hozzájárulási adót és szakképzési hozzájárulást fizetnie a foglalkoztatónak.

- Szolgáltatás díja költségként elszámolható.

- Rugalmas igénybe vételi lehetőség, csak a ténylegesen ledolgozott munkaidő kerül elszámolásra.

- A foglalkoztatás minden munkaügyi feladatát (NAV be- és kijelentés, bérszámfejtés stb.) a szövetkezet végzi

A Pannon-Work Future-rel történő együttműködés további előnyei:

- Országos működésű komplex HR szolgáltatóként, több mint 30 éves szakmai gyakorlattal, működő minőségbiztosítási rendszerünk támogatásával, 16 irodában ugyanazt a magas szakmai szintű szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek.

- Komplex szolgáltatóként az igényekhez alkalmazkodva a legtöbb atipikus foglalkoztatási formával (diákmunka, egyszerűsített foglalkoztatás, nyugdíjas- vagy kisgyermekes szövetkezeti, munkaerő-kölcsönzés) hatékonyan biztosítunk munkaerőt.

- Nagy létszámú szövetkezeti tagsági állományunknak köszönhetően gyorsan tudunk reagálni a felmerülő munkaerőigényekre, vagy pótolni tudjuk a kieső munkaerőt.

- Szakmai tanácsot, ingyenes kalkulációt biztosítunk a lehetőségekről az adott probléma megoldásához a döntés előkészítésére.

Keresse kötelezettség nélkül kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken, hogy közösen találjuk meg az Ön számára megfelelő – akár kombinált – HR megoldást.

Üzleti igények

Üzleti igények A Pannon-Work alkalmazási megoldásai választ jelentenek az Önök toborzási és alkalmazási szükségleteire. Akár csökkenteni szeretnék az új alkalmazottak felvételével járó költségeket, akár bővíteni szeretnék személyzetük egy részét vagy összetett igényeik vannak, a Pannon-Work elhozza Önöknek a megfelelő megoldást.

Egy új alkalmazási megoldás kivitelezése költséghatékonyabbá teheti vállalkozását azzal, hogy jobb teljesítményre sarkalja dolgozóit, ezzel csökkentve az egy alkalmazottra jutó alkalmazási költséget. A rugalmas alkalmazási megoldások megkönnyítik a cégek gazdasági és iparágon belüli változásokhoz való alkalmazkodását, kiegészítő személyzet segítségével. A Pannon-Work ismeretei arról, hogy az iparban végbemenő változások hogyan befolyásolják a munkaerőpiacot, segít Önnek. Olyan megoldásokat ajánlunk, amelyek idomulnak az Önök változó munkaerőigényeihez.

A cégek több időt szeretnének szánni alaptevékenységükre, ezért igyekeznek a legtöbbet nyerni azon, ha egy munkaerő-kölcsönző céget alkalmaznak.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.

A Pannon-Worknél ezt, sőt még ennél is sokkal többet tudunk nyújtani Önöknek.
Ma szinte minden vállalattól elvárják, hogy kevesebből hozzon ki többet. Egy ilyen környezetben a siker kulcsa a rugalmasság – különösen, ha alkalmazási stratégiákról van szó. A rugalmas alkalmazás elengedhetetlen a hatékony működéshez és alkalmazkodáshoz. Megfelelően alkalmazva segíthet a megnövekedett munkamennyiséggel való megbirkózásban, célok elérésében és a szabadságolások miatti helyettesítésben.