^

Szolgáltatásaink

Toborzási szolgáltatások cége számára

Mi tisztában vagyunk vele, hogy minden alkalmazott egy döntő befektetés jelent, és az Önök célja ezeknek a befektetésnek a hasznát maximalizálni. Azzal, hogy minden megüresedő pozícióra kellő figyelmet fordítunk, biztosítjuk, hogy az Önök szempontjai maradnak előtérben az egész toborzási folyamat alatt és csak a legképzettebb jelölteket mutatjuk be Önöknek.

Emellett alapos tudást szerzünk az Önök munkájáról, eljárásmódjaikról és arról, hogy min múlik Önöknél a siker. Így kiválaszthatjuk azokat, akik a leginkább illenek az Önök csapatába a jó minőségű és hatékony munka érdekében.

A munka megkezdése után folyamatos kapcsolatot tartunk fent Önökkel és a munkavállalóval, hogy bármilyen felmerülő problémára egy mindenki számára kielégítő megoldást találjunk. 

Tudjon meg többet rövid- és hosszú távú alkalmazási stratégiáinkról és az egyedi Pannon-Work megközelítésről, melynek köszönhetően Ügyfeleink a mi szolgáltatásainkat választják évek óta.

Nem kell aggódnia, hogy a toborzás hetekig fog tartani! Úgy dolgozunk, hogy a megfelelő jelölteket napokon, esetleg órákon belül biztosítjuk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy

Magyarországon napjainkban egyre nehezebb képzett, sőt sok esetben akár csak megfelelően motiválható, a munkát önmaga előtt valóban célként felállító munkaerőt találni a toborzás és a toborzás kiválasztás módszerei és előnyei nélkül.
Egyre kritikusabbá vált a megfelelő emberek megtalálása, és egyre fontosabb, hogy üzenetünk eljusson azokhoz az emberekhez, potenciális munkavállalókhoz, akiket szeretnénk megszólítani.

Ilyen helyzetben a hagyományos módszerek már nem hatékonyak, és versenyhátrányba juttatják a céget. Aki a toborzást választja, és ránk bízza a toborzás, kiválasztás teljes lebonyolítását, nemcsak a szakértő, a piac változásaihoz igazodó munkát rendel meg tőlünk, de egy csapásra hozzáfér ahhoz a hatalmas embertömeghez, akik között ott van, akit keres.

Sok éves tapasztalatunkkal és a piac ismeretével lebonyolítjuk Önnek a toborzás és a kiválasztás folyamatát. Hogy már csak a megfelelő emberekkel találkozzon.

Hogyan tudunk együttműködni?

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje ingyenes ajánlatunkat
munkaerő-kölcsönzésre a honlapunkon található űrlap segítségével!