^

Üzleti igények

Termelés felfuttatás

Cégében váratlan termelésfelfutás várható?

Egészítse ki személyzetét átmenetileg „mobil” munkaerővel, kölcsönzött munkavállalókkal, hogy költséghatékonyan szolgálhassa ki a csúcsidőszakot

Mikortól jelentkezik a csúcsidőszak, mely jelentős kapacitásigényt jelent cége számára?
Olyan megoldásokat kell találnia mihamarabb az átmeneti időszakra, mely nem fogja tartósan megterhelni cége költségvetését, de a termelési elvárásokat mégis a lehető leghatékonyabban szolgálja ki!

A Pannon-Work, mint a legnagyobb hazai munkaerő kölcsönző és diákmunka-közvetítő ehhez kiváló, jól bejáratott és rendkívül hatékony megoldásokat kínál! Az atipikus foglalkoztatást épp az ilyen esetekre találták ki.

A munkaerő-kölcsönzéssel cége rugalmas megoldást kap az átmeneti csúcsidőszakra anélkül, hogy munkavállalók tucatjait kellene hatalmas papírmunkával tartósan állományba vennie.
Olyan munkavállalókat kap tőlünk, akiknek a kiválasztásában nagy gondot fordítunk szakmai múltjuk, képzettségük mellett egyéb képességeik, motivációjuk és személyiségjegyeik megvizsgálására is.

 

A Pannon-Work, mint a legnagyobb hazai munkaerő kölcsönző és diákmunka-közvetítő ehhez kiváló, jól bejáratott és rendkívül hatékony megoldásokat kínál!

Hogyan tudunk együttműködni?

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje ingyenes ajánlatunkat
munkaerő-kölcsönzésre a honlapunkon található űrlap segítségével!